blog-logo

Tânără sechestrată și obligată să se prostitueze în București. Suspectul, reținut de DIICOT Brașov

Tânără sechestrată și obligată să se prostitueze în București. Suspectul, reținut de DIICOT Brașov

O tânără de 21 de ani, împreună cu fetiţa sa, de doar 2 ani, au fost sechestrate, timp de aproape o lună, de un tânăr de 19 ani, cunoscut pe internet.

Cele două au fost ținute închise într-un apartament din Bucureşti, iar femeia a fost obligată să se prostitueze.

Potrivit  polițiștilor, în perioada 11.07.2019 – 03.08.2019, inculpatul D.C. a racolat prin intermediul unei reţele de socializare, o persoană de sex feminin, în vârstă de 21 de ani, prin folosirea metodei ”Loverboy”, pe care a determinat-o să locuiască împreună cu el într-o locație din București. Prin constrângere psihică şi fizică exercitată atât asupra sa, cât și asupra copilului său minor în vârstă de 2 ani şi 6 luni şi profitând de starea de vădită de vulnerabilitate a acesteia a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituției.

Alte articole:   Platforma de programare pentru vaccinare, optimizată. Utilizatorii pot vedea poziţia în lista de aşteptare

Victima ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu clienții în diferite spații închiriate pe raza teritorială a municipiului București. Tânărul ar fi obținut aproximativ 8.000 lei traficând-o pe tânără.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov și ai IJP Brașov, sub coordonarea procurorilor DIICOT Brașov, au documentat activitatea infracțională a suspectului, iar sâmbătă, 3 august, a fost descoperită locația unde erau ținute victima și fetița ei.

Suspectul a fost reținut, iar duminică, la decizia Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și lipsire de libertate în mod ilegal.

Alte articole:   Peste 100 de foști parlamentari își cer în instanță pensiile speciale

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
  1. dmite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Braşov, şi în consecinţă: În baza art. 223 al. 2 C. pr. pen. şi art. 202 al. 1, 2, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală, raportat la art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Drăguşin Călin sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „trafic de persoane” prev. de art.210 alin.1 lit.a şi b teza a II a din Codul penal, „lipsire de libertate în mod ilegal”, prevăzută de art. 205 alin.1 din Codul penal „lipsire de libertate în mod ilegal”, prevăzută de art. 205 alin.1 şi 3 lit. b din Codul penal. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04 august 2019 şi până la data de 02 septembrie 2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge cererea inculpatului, privind luarea unei măsuri preventive mai puţin severe, respectiv cea a arestului la domiciliu. În baza art. 275 al. 3 C. pr. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate