Jaf cu terenul Dinamo Brașov? Ministerul de Interne l-a cumpărat cu 8 milioane de euro, deși se cerea pe el de 6 ori mai puțin

Jaf cu terenul Dinamo Brașov? Ministerul de Interne l-a cumpărat cu 8 milioane de euro, deși se cerea pe el de 6 ori mai puțin

Cornel Dinu a făcut dezvăluiri incendiare: „În loc să se ridice mult-așteptatul stadion nou de către Dinamo București, Ministerul de Interne a cumpărat cu 8 milioane de euro, la Brașov, un teren pe care proprietarul cerea 1,2 milioane!”.

Este vorba despre terenul bazei sportive Dinamo Brașov.

Cornel Dinu, citat de fanatik.ro, susține că cine era la conducerea MAI de atunci, ministrul Cristian David, a cheltuit uriașa sumă de 8 milioane de euro pentru terenul clubului Dinamo Brașov.

„Coincidență: George Cosac, actualul președinte al CS Dinamo, era acolo, la Brașov, iar președinte generalul Luca… la Brașov, în 2008… Proprietarul, țineți-vă bine de scaune, ceruse doar 1,2 milioane pentru teren!!! Unde s-a dus diferența de bani? Cine a băgat în buzunar șpaga? De ce nu se face nicio anchetă serioasă? Cu 8 milioane de euro se ridica, probabil, 25% din noul stadion «Dinamo»! Și mai revoltător, întreaga sumă a fost alocată din fonduri ce conțineau lucrările care trebuiau efectuate obligatoriu la stadionul Dinamo, așa-zisele «volume financiare«”, a afirmat Dinu. 

Alte articole:   Făgărașul are prima aplicație pentru telefoanele mobile: Făgăraș City App (Video)
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate