Piesele lui Nat King Cole, interpretate de Luiza Zan, într-un concert aniversar, la Castelul Bran

Piesele lui Nat King Cole, interpretate de Luiza Zan, într-un concert aniversar, la Castelul Bran

Iubitorii de jazz  sunt aşteptaţi, în 10 august, de la ora 20.00, la al doilea concert de pe lac de la Castelul Bran.

Pe Insula Lacului Mare din Parcul Regal, organizatorii anunță un concert simfonic-crossover , prin care vor celebra 100 de ani de la naşterea lui Nat King Cole, pianist, compozitor, interpret de jazz, cântăreț și actor de film american, unul dintre cei mai apreciați artiști din istoria muzicală americană.

Luiza Zan, compozitor, textier și interpret de înaltă clasă, una dintre cele mai proeminente figuri din jazz-ul românesc, va da viață celor mai cunoscute piese din repertoriul artistului american, adaptate pentru orchestra simfonică.

Alte articole:   VIDEO Ample controale ale polițiștilor brașoveni, în zonele aglomerate! 300 de sancțiuni aplicate!

Mariano Castro – pianist și aranjor, alături de Kamerata Kronstadt, dirijată de maestrul Cristian Oroșanu, întregesc o echipă muzicală de succes, care continuă tradiția spectacolelor de înaltă clasă de la Castelul Bran. Atmosfera specială a unui concert susținut pe insula lacului mare din Parcul Regal va fi completată de degustarea de vin și brânzeturi, la lumina lumânărilor.

Din program amintim: ”Almost like being in love”, ”Around the world”, ”Blue Gardenia”, ”Fascination”, ”La Adelita”, ”Lost April”, ”Mona Lisa”, ”Nadie me ama”, ”Nature boy”, ”Perfidia”, ”Quizás, quizás, quizás”, ”Smile”, ”Too young”, ”Unforgettable” și ”When I fall in love”.

Prețul unui bilet la concert este 80 de lei. Iar cei care doresc să cineze în timpul concertului pot opta pentru un loc la Restaurantul Castelului Bran, unde meniul pentru o persoană costă 130 de lei.

Alte articole:   Polițiștii locali au găsit o fetiță de 3 ani și au înapoiat-o mamei

Rezervări se pot face la telefon: 0749.121.120.

Foto: luizazan.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate