VIDEO Spectacole de animaţie medievală, la Cetatea Marienburg, din Feldioara

VIDEO Spectacole de animaţie medievală, la Cetatea Marienburg, din Feldioara

Ateliere de meșteșuguri, mituri locale din timpuri stravechi și spectacole de animație medievală vor readuce la viață Cetatea Feldioarei în cadrul proiectului cultural “Cetatea vie – Zilele porţilor deschise ȋn Cetatea Marienburg – Feldioara”.

Proiectul, derulat de Primăria Feldioara şi cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov, se va desfășura în perioada 7-8 septembrie 2019, ȋn Cetatea medievală Marienburg, la Feldioara.

Două zile pline de evenimente (expoziţii, concerte de fanfară și muzică medievală, ateliere de meșteșuguri, șezătoare, povești și legende locale, teatru pentru copii, spectacole de animaţie medievală, proiecţii) care au rolul de a trezi la viaţă o cetate aflată pȃnă de curȃnd în ruină, de a atașa comunitatea locală de acest loc care a dobȃndit un nou sens, devenind un spaţiu viu, cu o ofertă culturală vastă și diversă, şi nu în ultimul rând de a promova din punct de vedere turistic Feldioara – o nouă destinaţie ȋn inima Romȃniei.       

Începând din 15 iulie 2019, Cetatea Feldioara are programul de vizitare de luni până duminică, astfel: luni 11:00 – 20:00 și de marți până duminică în intervalul 9:00 – 20:00.

 Programul este valabil pentru perioada iunie-august.

Alte articole:   Întreruperi de energie electrică în Brașov și mai multe localități din județ
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap