blog-logo

Un tânăr, teroarea familiei. Și-a bătut sora și și-a amenințat tatăl

Un tânăr, teroarea familiei. Și-a bătut sora și și-a amenințat tatăl

Un tânăr din localitatea brașoveană Voila, este cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”, după ce și-ar fi bătut sora și l-ar fi amenințat pe tatăl său.

În fapt, la data de 30 iulie a.c., în jurul orelor 19.30, un bărbat, în vârstă de 25 ani, ar fi agresat-o fizic pe sora sa, în timp ce se aflau la domiciliul părinților, pe fondul unui conflict spontan. De asemenea, bărbatul l-ar fi amenințat cu acte de violență pe tatăl său, care ar fi încercat să intervină pentru a aplana conflictul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   Expoziția LUMINĂ DIN LUMINĂ - Sărbătoarea Paștelui la românii din satele județului Brașov la CASTELUL BRAN

Bărbatul, în vârstă de 25 ani, a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate