EXCLUSIV Criză administrativă la Predeal. 7 consilieri locali și-au dat demisia!

EXCLUSIV Criză administrativă la Predeal. 7 consilieri locali și-au dat demisia!

Predealul intră în criză administativă totală. Stațiunea a rămas fără primar de câteva luni, dar iată că și forul legilativ local este blocat.

Astăzi, mai mulți consilieri locali și-au dat demisia: Albuleț Gabriel – PNTCD, Adam Lucian, fost viceprimar – ALDE, Nărea Gheorghe ALDE și patru consilieri de la PNL – Ioana Ungureanu, Luminita Boian, Mihai Farama și Stoian Aurelian.

CITEȘTE ȘI:
Primarii din Predeal nu au „viață lungă”. La ora asta, stațiunea nu are șef administrativ

La această oră au mai ramas în Consiliul Local Predeal trei membri de la PNL, trei de la PER si unul de la PSD, în contextul în care Rares Ungureanu a fost dat afara din PSD și prefectul a luat la cunoștință de încetarea mandatului.

Potrivit prevederilor art. 132, alin.2, din Legea nr.115/2015, privind alegerea autorităților administrației publice locale, pentru modificarea administrației publice locale nr.215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr.393/2004 privind Statutul aleșilor locali, „cu un an înainte de expirarea duratei normale a mandatului nu se mai organizează alegeri pentru consiliile locale, Consiliului General al Municipiului Brașov, consiliile județene, primari, primarul general al municipiului București și pentru președinți ai consiliilor județene”.

Alte articole:   Cum să planifici o petrecere în afara orașului în cel mai mic detaliu
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap