„Dialoguri politice” organizate de Pro România la Brașov

„Dialoguri politice” organizate de Pro România la Brașov

Pro România se află la ora actuală într-o fază de construcție organizatorică. Întărim filialele unde avem organizații și căutăm oameni cu potențial pentru a coordona alte filiale. Avem nevoie de membri cu dorința de schimbare, cu idei de construcție administrativă în care valorile morale și viziunea să fie elemente principale, spune coordonatorul Pro România Brașov, deputatul Mihai Mohaci.

Acesta a început să organizeze întâlniri și cu tinerii în cadrul unor „Dialoguri politice”, dar și cu toți membrii care au trimis adeziuni online.

Sunt mulți cei ce vin alături de noi. Nu respingem pe nimeni și căutăm de asemenea oameni cu dorința aprigă de schimbare a societății. Luăm în calcul și un program de guvernare locală care să aibe viziunea anului 2050 și nu o construcție facută după ureche an de an. Ne interesează și dimensiunea culturală a municipiului Brașov în această abordare. Ne propunem să fim pro activi și nu reactivi la ceea ce se întâmplă în municipiu și în județul Brașov. Activăm mult în teritoriu, și chiar daca lumea este plecată în concedii noi suntem pe teren, la treabă, a mai precizat deputatul Mihai Mohaci,

Alte articole:   Întreruperi de energie electrică în Brașov și mai multe localități din județ
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap