blog-logo

Copil de 11 ani, la volanul unui autoturism, în Felmer

Copil de 11 ani, la volanul unui autoturism, în Felmer

Unii părinți depășesc orice limită atunci când înlocuiesc siguranţa propriilor copii cu inconștiența sau teribilismul, și aleg să lase copilul minor singur la volan, chiar și pe un drum comunal

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, după ce un copil în vârstă de 11 ani ar fi condus o mașină, pe DC 14, pe raza localității Felmer, din județul Brașov.

 „În fapt, la data de 29 iulie a.c., cadrele de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 28 iulie a.c., în jurul orelor 19.30, un minor în vârstă de 11 ani ar fi condus un autoturism pe DC14, în localitatea Felmer. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autovehiculul este proprietatea tatălui acestuia, în vârstă de 39 ani, care cunoștea faptul că minorul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a declarat agentul de poliție Nadia Olaru, reprezentant al IJP Brașov.

Alte articole:   Polițiștii au dat peste 300 de amenzi în valoare totală de 13.500 de lei

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Foto: arhiva/wxii12.com

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.