Accident de muncă la Zizin. Persoana prinsă sub un utilaj forestier a decedat

Accident de muncă la Zizin. Persoana prinsă sub un utilaj forestier a decedat

UPDATE 2 „Un bărbat, în vârstă de 30 ani, din localitatea Tărlungeni, în timp ce desfășura activități de exploatare forestieră a fost prins sub un utilaj, pe Valea Zizinului. Echipajul medical ajuns la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, ulterior fiind declarat decesul persoanei. Cu privire la acest caz a fost informat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brasov în vederea efectuarii necropsiei. Cercetarile continua in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de «neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si ucidere din culpa»”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

UPDATE 1 Din păcate, tânărul prins sub utilaj a decedat. Accidentul s-a produs la cantonul silvic Valea Zizinului

O persoana este blocata (un bărbat de aproximativ 30 de ani), sub un TAF. Victima este inconstienta, la o exploatare forestiera in Zizin.

„La fața locului se deplaseaza două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensiva SMURD”, a precizat prutătorul de cuvânt al ISU Brașov, lt. Dan Colniceanu.

La intervenție se deplaseaza și o echipa Salvamont.

Alte articole:   Întreruperi de energie electrică în Brașov și mai multe localități din județ
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap