blog-logo

VIDEO Accident între Dridif și Voila. În ce stare sunt persoanele implicate

VIDEO Accident între Dridif și Voila. În ce stare sunt persoanele implicate

În jurul orei 15.50, dispeceratul ISU Brașov a fost informat cu privire la producerea unui accident rutier intre două autoturisme, între localitățile Dridif și Voila.

„În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victima conștientă, încarcerată. ISU Brașov intervine cu două echipaje de prim ajutor, o autospeciala cu apa și spuma și un echipaj de descarcerare”, a precizat purtptorul de cuvânt al ISU Brașov, lt. Dan Colniceanu.

„Un cetățean străin, în vârstă de 37 ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un cap de pod și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «vătămare corporală din culpă»”, a precizat agent de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   VIDEO Roxana Mînzatu nu mai candidează pentru un nou mandat în Camera Deputaților

Bilanțul persoanelor implicate în accidentul rutier:
Cinci cetățeni israelieni, într-un autoturism:
-1 persoana de sex feminin, încarcerată, conștientă, fațâ dreapta, s-a procedat la descarcerare acesteia. Se afla într-o stare destul de grava, membrul superior drept și membrul superior stâng au fost prinse si prezintă multiple fracturi
-1 persoana de sex masculin, fara probleme medicale
-3 copii, unul dintre ei are o ușoară lovitura la nivelul capului
1 cetățean român, în celalalt autoturism-fără probleme medicale

Foto: Arhivă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.