FC Karpaty Lviv din Ucraina, câștigătoarea Brașov Cup XI, categoriile U19 și U17!

FC Karpaty Lviv din Ucraina, câștigătoarea Brașov Cup XI, categoriile U19 și U17!

Duminică a fost ziua finalelor la Brașov Cup, ediția a XI-a, la categoriile de juniori republicani, respectiv U19 și U17.

Toate cele patru finaliste au fost din afara României, o dovadă în plus pentru calitatea competiției din acest an. Ziua a început cu juniorii mici, la U17 unde FC Karpaty Lviv din Ucraina a dispus de bulgarii de la FC Spartak Pleven cu 3 la 0, 2-0 la pauză.

Meciul vedetă al competiției a fost finala categoriei U19, unde West Bromwich Albion din Anglia pornea ca mare favorită în fața ucrainienilor de la FC Karpty Lviv.

După un început echilibrat dar cu un ritm mult peste media jocurilor de juniori din România, cei la Karpaty Lviv deschid scorul și trec la conducerea partidei, la pauză s-a intrat cu 2-0 pentru ucrainieni, care au reușit să mai marcheze încă odată și în partea secundă și să furnizeze surpriza competiției.

Alte articole:   503 persoane testate pozitiv, izolate la domiciliu, 750 în carantină, la Brașov

Astfel FC Karpaty Lviv se încoronează „regina” la Brașov Cup XI la categoriile mari, după cinci zile pline de fotbal de mare calitate, arătat de aceste echipe care se luptă în fiecare an de la egal la egal cu granzii Dinamo Kiev sau Shakhtar Donetsk.

Competiția va cotinua sătămâna aceasta cu categoriile U16 și U15. La categoriile U19 și U17 de la Brasov Cup XI au participat 18 echipe din șase țări.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate