Continuă modernizarea DJ 112 H ( Zărneşti -Tohăniţa)

Continuă modernizarea DJ 112 H ( Zărneşti -Tohăniţa)

Lucrările la DJ 112 H ( Zărneşti -Tohăniţa) vor începe în cursul lunii august, a anunțat primarul Zărneștiului, Alexandru Igrișan. 

Începând cu anul 2016 s-au demarat primele lucrări de reabilitare şi modernizare a acestui drum, în limita alocărilor bugetare anuale, precum şi a contribuţiei Consiliului Judeţean Braşov.

Având în vedere necesitatea şi priorităţile modernizării şi reparaţiilor la infrastructura rutieră a oraşului, precum şi suprafeţele şi lungimile mari ale drumurilor din oraş, s-a decis ca pe DJ 112 H să se efectueze anual reabilitări pe tronsoane în lungime de 500 de metri.

Astfel, în anul 2019, vor fi finalizați 2 kilometri din acest drum, urmând ca în anul viitor acesta să se reabiliteze în întregime. În cursul lunii vor august vor demara lucrările prevăzute pentru acest an, actualmente fiind în faza de obţinere avize, a precizat edilul Zărneștiului.

„Încă de la preluarea mandatului, una dintre priorităţile mele a fost infrastructura oraşului Zărneşti cu toate componentele sale. Acesta fiind un deziderent şi o componentă importantă a programului de dezvoltare a localităţii noastre”, spune Igrișan.

În acest sunt prevăzute și se se vor executa lucrări de reparare şi reabilitare pe următoarele străzi din oraşul Zărneşti: Gheorghe Bariţiu, Ştefan cel Mare, Libertăţii, Şcolii, Carpaţi și Plaiul Foii.

În cadrul acestor lucrări se vor executa şi reabilitarea trotuarelor, a carosabilului şi a spaţiilor verzi.

Alte articole:   VIDEO Ce spune Adrian Veștea despre scandalul Kadas - șeful IPJ Brașov

Foto: Arhivă

„Totodată avem în vedere şi anul acesta înfiinţarea de parcări rezidenţiale în toate zonele oraşului Zărneşti. Dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii rutiere înseamnă în primul rând dezvoltarea şi modernizarea oraşului nostru, precum şi creşterea calităţii nivelului de trai al cetăţenilor”, a precizat Igrișan pentru newsbv.ro.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.