Paradă a motocicliștilor la prima ediţie a Festivalului Rezistenţa Bike Fest, la Făgăraș

Paradă a motocicliștilor la prima ediţie a Festivalului Rezistenţa Bike Fest, la Făgăraș

Iubitori de muzică rock și motoare sunt așteptați la prima ediţie a Festivalului Rezistenţa Bike Fest, ce se va desfășura, în acest weekend la Făgăraș, pe Dealul Galațiului.

Pe platoul de deasupra Făgărașului este amenajată o zonă de camping, una de fast-food, dar şi cu o zonă de afterparty. De asemenea, în arealul festivalului sunt parcări auto și moto, dar și toalete.

Pe parcursul celor trei zile vor urca pe scenă mai multe trupe, între care Chasing Fireflies, Underwaves, Familia Jeff, Riot Monk, Icar, iar capetele de afiș sunt Mihai Mărgineanu și trupa The Rock, al cărei solist este făgărășeanul Daniel Ignat, care va fi și prezentatorul evenimentului.

Alte articole:   Corona speră la victorie și în partida cu AFC Astra 2

Concertele încep la ora 19.00 și vor fi susținute live.

Vineri după ora 23.30, va fi difuzat filmul”Portretul luptătorului la tinerețe”.

Sâmbătă, la ora 14.00, cei peste 500 de motocicliști vor face spectacol și vor tura motoarele într-o paradă care se va desfășura pe străzile municipiului.

Celelalte activități menționate atât pe afișul principal al evenimentului, cât și pe pagina de Facebook a evenimentului, au loc pe toată durata festivalului (vineri, sâmbătă, duminică).

Organizatorii pun la dispoziția doritorilor de distracție un autobuz care va circula gratuit între orele 18:00 și 1:00 dimineața. Acesta va circula din 30 în 30 de minute și va porni de la fosta Baie Comunală.

Alte articole:   Tir Sportiv: Ion Ștefan Rareș, pregătit de un campion olimpic pentru JO Tokyo 2021

Intrarea la festival se face pe baza unei brăţări care poate fi achiziţionată cu 35 de lei și este valabilă pentru toate cele trei zile ale evenimentului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate