blog-logo

ÎN DIRECT Adrian Veștea și Siegfried Mureșan

ÎN DIRECT Adrian Veștea și Siegfried Mureșan

Președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, și europarlamentarul Siegfried Mureșan susțin la această oră o conferință de presă. Eurodeputatul încă este prins în trafic, dar a anunțat că va ajunge.

Veștea discută despre rectificarea bugetară pregătită de Guvern. Liderul PNL Brașov critică faptul că guvernanții vor să transfere cheltuilile de asistență socială către administrațiile locale și județene, ceea ce va crea o presiune foarte mare asupra primăriilor. Este vorba despre plata ajutorului social și a asistenților persoanelor cu dizabilități. Veștea spune că primăriile vor ajunge să taie de la alte capitole bugetare, probabil de la investiții, pentru a acoperi acest deficit.

Sigfried Mureșan a revenit asupra problemei autostrăzii București – Brașov, care creează disconfort atât cetățenilor, dar și pierderi firmelor. „Au fabulat trei ani pe povestea cu parteneriatul public-privat, iar la finalul săptămânii trecute premierul Dăncilă a admis eșecul propriilor idei, iar acum vrea să construiască autostrada pe banii noștri. Eu am reacționat imediat și am cerut să se facă autostrada cu baii europeni”.

El susține că autostrada este eligibilă pentru finanțarea pe bani europeni, fonduri care există și pot fi accesați imediat.

Alte articole:   VIDEO Prezentarea lotului echipei SR Brașov
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.