blog-logo

ALDE Brașov susține candidatura lui Tăriceanu la Președinție

ALDE Brașov susține candidatura lui Tăriceanu la Președinție

ALDE Brașov susține cu toată convingerea candidatura domnului Călin Popescu Tăiceanu pentru funcția supremă în statul român. Pentru că e un om înțelept, cumpătat, energic și vizionar.

Dincolo de simpatii efemere, de emoții create artificial, de susținerea partizană pentru unii sau pentru alții, românii au nevoie de un președinte care să țină cu țara.

Un adevărat președinte al României trebuie să se ridice deasupra tuturor disputelor mărunte, deasupra intereselor de partid, deasupra orgoliilor care dezbină societatea.

Un adevărat președinte trebuie să găsească leacul pentru o națiune dărâmată de ură, măcinată de intrigi și umilită de decizii arbitrare ale mai marilor lumii.

Un bun președinte trebuie să găsească cheia potrivită pentru a redeschide românilor poarta spre liniște, echilibru și pace între semeni. Iar Călin Popescu Tăriceanu are aceste abilități.

Alte articole:   Ministrul Digitalizării: Dosarul cu șină nu va dispărea prea curând în România 

Paradoxal, am ajuns să trăim vremuri în care pacea și liniștea interioară a românilor sunt copleșite de vrajbă, de amenințări și de ură. Și e cu atât mai trist, cu cât vrajba e semănată astăzi, în popor, de cel care ar trebui să-i unească pe oameni.

Scara de valori a națiunii noastre s-a răsturnat, dragi români. A venit vremea în care noi, românii, trebuie să ne ridicăm deasupra acestor încercări ale istoriei, așa cum s-a întâmplat și în alte timpuri.

Nu ar trebui să ne uităm la adversari. Ar trebui să privim doar la țara aceasta, la poporul aflat în suferință și la viitorul copiilor acestui neam. Dar nici nu putem să ne facem că nu vedem că temelia națiunii noastre e amenințată, că tradiția, credința și simbolurile românismului sunt zdruncinate.

Alte articole:   MedFest - Festival medieval, în Cetatea Făgăraș

Domnul Călin Popescu Tăriceanu are anvergura unui om de stat, capabil să înăbușe ura ce și-a făcut cuib în popor, să-i unească pe oameni și să stea drept în fața mai marilor lumii, pentru ca România să aibă drepturi egale cu statele partenere din Europa.

  • ALDE Brașov,
  • Președinte Daniel Zamfir.
Distribuie dacă îți place!
  1. Daca nu ar fi fraierii nu ar exista nici smecherii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.