blog-logo

Acțiunea Truck&Bus. Peste 50 de amenzi și 11 permise reținute pentru alcool, în doar trei ore

Acțiunea Truck&Bus. Peste 50 de amenzi și 11 permise reținute pentru alcool, în doar trei ore

În cadrul acțiunii Truck&Bus, ce se desfășoară în aceste zile în toate statele din Uniunea Europeană, poliţiştii braşoveni au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale și au reținut 12 permise, în doar trei ore.

Astfel, miercuri dimineaţa, între orele 6.00 şi 9.00, agenții rutieri au efectuat 294 testări etilotest, au aplicat 52 sancțiuni contravenționale, dintre care 5 pentru nerespectarea normelor legale prevăzute de H.G. 69/2012, cinci pentru nefolosirea centurii de siguranță, 12 pentru lipsa inspecției tehnice periodice (ITP) și defecțiuni tehnice, iar restul pentru alte abateri la regimul rutier, în valoare totală de aproximativ 21.500 lei.

Totodată, oamenii legii au reținut 12 permise de conducere, dintre care 11 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Alte articole:   Pâinea şi produsele de panificaţie nu reprezintă un vector de transmitere a coronavirusului

De asemenea, au constatat patru infracțiuni la regimul circulației, dintre care două de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Acțiunea Truck&Bus continuă până pe 28 iulie, în toate statele din Uniunea Europeană, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Foto: arhiva/bihoreanul.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate