blog-logo

Taximetriștii din gară, monitorizați cu camere de supraveghere

Taximetriștii din gară, monitorizați cu camere de supraveghere

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunțat că va fi reorganizată zona de staţionare a taxiurilor în zona Gării CFR Brașov, iar pentru a-i putea monitoriza pe taximetrişti vor fi instalate mai multe camere de supraveghere.  

„Într-o săptămână vom finaliza sistematizarea zonei. Am discutat subiectul în Comisia de Circulaţie a municipiului Braşov. Plecând de la  un incident recent, luni am avut discuţii cu reprezentanţii Poliţiei Braşov. Astăzi (marţi – n.n.), în Comisia de Circulaţie am analizat modalitatea de acces în zona Gării CFR Braşov, cu referire la taximetrie. Vom stabili câte taxiuri trebuie să fie acolo şi unde trebuie să stea. Practic, va fi o reorganizare. De asemenea, va exista un sistem de informare a clienţilor. Vom lua măsurile astfel încât acolo să se poată desfăşura taximetrie, nu haiducie, cum se întâmplă acum”, a precizat Scripcaru, citat de brasovmetropolitan.ro.  

Alte articole:   MedFest - Festival medieval, în Cetatea Făgăraș

Conform planului Primăriei Brașov, noua staţie taxi va fi mai apropiată de Bulevardul Gării cu o delimitare foarte clară. 

Ce planuri de viitor are Primăria în zonă

Primăria are în proiect ample lucrări de reorganizare şi modernizare a spaţiului din faţa Gării Braşov, inclusiv a clădirii gării, dacă demersurile de cedare a clădirii în administrarea Primăriei vor da roade.

Proiectul vizează construirea unei parcări subterane pe locul actualei parcări şi transformarea celei din urmă într-o zonă de relaxare şi recreere, mutarea terminalului RAT în stânga gării şi construcţia unui terminal pentru transportul intrajudeţean, construcţia de pasaje susubterane pietonale pentru traversarea Bulevardului Gării şi adoptarea unei noi soluţii de iluminat public în zonă, însclusiv pe Bulevardul Victoriei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.