blog-logo

Crimă din gelozie la o stână din Ticuș. Un adolescent și-a bătut iubita cu o bâtă și a lăsat-o să moară

Crimă din gelozie la o stână din Ticuș. Un adolescent și-a bătut iubita cu o bâtă și a lăsat-o să moară

Un băiat în vârstă de 15 ani, din județul Brașov, a fost reținut pentru 30 de zile, fiind acuzat că și-a bătut crunt iubita, în vârstă tot de 15 ani, și a lăsat-o să zacă mai multe zile, până a murit.

Potrivit procurorilor, incidentul s-a produs în urmă cu aproximativ zece zile, la o stână din comuna Ticuș, unde băiatul în vârstă de 15 ani, care era îngrijitor de animale, locuia cu iubita lui de aceeași vârstă.

Într-o criză de gelozie, băiatul a pus mâna pe o bâtă ciobănească și a început să o lovească pe fată cu sălbăticie.

Deși, grav rănită, fata a fost lăsată să se chinuie timp de câteva zile până şi-a dat ultima suflare. Abia atunci, criminalul a mers la Poliţie şi a anunţat că fata a murit.

„Fata și băiatul, ambii în vârstă de 15 ani, stăteau în concubinaj la o stână. El era îngrijitor de animale la stână. Pe fondul geloziei, duminica trecută (n.r. în 14 iulie), i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă ciobănească, pe suprafața corpului, cu o intensitate destul de mare. Ea nu s-a tratat, adică nu s-a dus la spital, nici martorii nu au dus-o. Din datele pe care le avem, a refuzat să fie spitalizată și a murit în cursul zilei de joi, ca urmare a rănilor suferite”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Vlad Teodorescu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru minori și familie Brașov.

Medicii legişti au stabilit că tânăra şi-a pierdut viaţa din cauza loviturilor primite, dar şi a faptului că nu a primit îngrijiri medicale după agresiune, potrivit observatortv.ro.

Alte articole:   Acțiuni ale Poliției Rutiere Brașov, în această dimineață! Amenzi de peste 26.000 de lei în doar 3 ore!

Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a admis arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile.

Decizia magistraţilor nu a fost definitivă, astfel inculpatul a formulat contestație, iar Curtea de Apel Brașov va soluţiona cererea.

Băiatul este cercetat în continuare, pentru omor săvârşit asupra unui membru de familie.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate