VIDEO Primăria Brașov a finalizat lucrările de reparații curente la turnuri și bastioane

VIDEO Primăria Brașov a finalizat lucrările de reparații curente la turnuri și bastioane

Primarul George Scripcaru a anunțat că lucrările de reparaţii curente şi întreţinere începute la jumătatea lunii mai la turnurile, bastioane şi zidurile cetăţii medievale, de sub Tâmpa, au fost finalizate. 

Lucrările de întreținere la scările și platformele de lemn, din jurul cetății vechi, erau necesare pentru ca brașovenii și turiștii care ajung în zonă, să nu se accidenteze.

Având în vedere că, de atâţia ani, încă aşteptăm Hotărârea de Guvern prin care să se clarifice situaţia patrimonială a turnurilor şi zidurilor de apărare, am luat decizia ca, până la reglementarea situaţiei juridice, să facem lucrări de întreţinere la zonele adiacente acestor ziduri şi turnuri. Astfel, în această primăvară am demarat un program amplu de reparaţii la scările de acces spre turnuri, platformele de belvedere, balustradele de legătură etc. care, din cauza faptului că aceia care le-au avut în administrare nu le-au întreţinut în aceşti ani, reprezentau deja un pericol pentru turiştii şi braşovenii care voiau să le viziteze”, a declarat primarul George Scripcaru la momentul demaraării lucrărilor de reparații.

Alte articole:   Cum pot scăpa corect de un aparat electrocasnic vechi?
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap