Ou de dinozaur și molari de mamut, în expoziția „Povestea Pământului“, la Muzeul Pedagogic Braşov

Ou de dinozaur și molari de mamut, în expoziția „Povestea Pământului“, la Muzeul Pedagogic Braşov

Roci și fosile, printre care se numără amoniți, molari de mamut, un ou de dinozaur pot fi văzute până pe 31 octombrie, în expoziția „Povestea Pământului” deschisă la Muzeul Pedagogic Brașov.

„Povestea Pământului” reunește o serie de eșantioane, mai exact roci și fosile, printre care se numără amoniți, molari de mamut, un ou de dinozaur, obiecte interactive pentru copii pe care aceștia le pot studia, dar și aplicații multimedia cu ajutorul cărora ei pot afla povestea minunatei noastre planete.

În cadrul expoziției, cei mici pot învăța cum s-a format Pământul și ce schimbări au avut loc pe parcursul trecerii timpului, care sunt tipurile de roci și pot determina chiar speciile de mamuți, analizând fosile.

Expoziția „Povestea Pământului” este realizată în parteneriat cu Geoparcul Ținutul Buzăului, Geoparcul Țara Hațegului, MEZOCARPATIA – Asociație comunitară pentru UNESCO, Asociația Carpatera.

Aceasta poate fi vizitată în perioada până 31 octombrie 2019, cu programare prealabilă la telefon 0721028967, de luni până sâmbătă, între orele 10.00 și 19.00, la sediul Muzeului Pedagogic din șoseaua Cristianului nr. 1 – 3.

Prețul unui bilet este de 20 lei/ persoană, grupurile de peste 10 persoane beneficiază de reducere – 15 lei/ persoană. Fiecare grup petrece în expoziție 90 de minute.

Alte articole:   Pieton accidentat grav pe DN10
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap