Sute de edituri și case de discuri din țară la fEstivalul de cArte şi Muzică, în Piața Sfatului

Sute de edituri și case de discuri din țară la fEstivalul de cArte şi Muzică, în Piața Sfatului

În perioada 25 -28 iulie, Braşovul, cel mai iubit oraş turistic din România, găzduieşte o nouă ediţie a fEstivalului de cArte şi Muzică Libris.

Cea de-a VIII-a ediție, reunește, în aer liber, în atmosfera istorică din Piața Sfatului Brașov, cele mai importante edituri și case de discuri din țară.

Pe scena festivalului din Piața Sfatului vor urca artiști îndrăgiți ca: Irina Rimes, Laura Bretan și Cvartetul Gaudeamus Filarmonica Brașov, Grupul Vocal Anatoly al Operei Brașov, Mihaela Istrate, Ciprian Istrate, Lilly Drumeva (Bulgaria), Trupa Bega Blues Band și mulți alții.

În agenda de evenimente a festivalului se regăsesc lansările a peste 50 de noi volume editoriale, sesiuni de autografe și întâlniri cu scriitori din România, Israel, Belgia, Italia, Danemarca și Canada.

Cei mici, dar și cei mari își pot dezvolta creativitatea în cadrul atelierelor de pictură, de cusut, de mărgelit și de dezvoltare emoțională.

De opt ani la Brașov, Festivalul este unul dintre cele mai apreciate evenimente culturale din Brașov, la care participă peste 100 de edituri și case de discuri din țară și străinătate.

Printr-un program divers ce include recitaluri de muzică și poezie, teatru contemporan, spectacole de muzică pop și rock, dansuri de societate, muzică tradițională și obiceiuri multietnice fEestivalul de cArte și Muzică Libris este o manifestare culturală și artistică ce atrage la fiecare ediție zeci de mii de vizitatori.

Alte articole:   Cum să planifici o petrecere în afara orașului în cel mai mic detaliu

Agenda festivalului și multe alte informații le regăsiți pe www.libriscultural.ro și pe paginile de fb dedicate evenimentului.

Eveniment organizat de Asociația Libris Cultural cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap