blog-logo

FOTO Primăria Codlea a demarat procedura de refacere a fostului Liceu Forestier

FOTO Primăria Codlea a demarat procedura de refacere a fostului Liceu Forestier

Primăria Codlea a publicat în sistemul electronic de achiziții publice anunțul de licitație pentru „Reabilitarea imobilului situat în strada Horia nr. 5, respectiv consolidări, recompartimentări spații pentru cele patru corpuri de clădire pentru conformarea la normele în vigoare și redarea destinației de învățământ”. 

„Este vorba de refacerea și mdernizarea fostului Liceul forestier, unde funcționau atelierele școală și clase pentru cursuri. Vom amenaja clase pentru elevii de nivelul I-IV, cu grupuri sanitare moderne, cu sală de sport. Este vorba despre o investiție importantă pentru comunitatea noastră și este realizată petru a nu mai avea învățământ după amiază, iar copiii să aibă un program normal. De asemenea, se va amenaja si curtea interioară corespunzător, pentru perioada în care copii ies la pauză”, a declarat pentru newsbv.ro primarul interimar al mincipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.

Alte articole:   Incendiu la o casă din județul Brașov

Ce lucrări se vor executa?

Interventiile propuse la corpul 1 au in vedere consolidarea cladirii si recompartimentarea spatiilor pentru conformarea la normele in vigoare. Imobilul va adaposti o sala de clasa, grupuri sanitare, cabinet medical si stomatologic.

Lucrările la corpul 2 vizează mansardarea, consolidarea si recompartimentarea cladirii. Din punct de vedere functional se vor realiza șapte sali de clasă, cu grupuri sanitare aferente, un spatiu de recreere la etaj, o cancelarie si un birou pentru director.

La corpul 3 edilii doresc consolidarea, reabilitarea si recompartimentarea cladirii. Din punct de vedere functional se vor demola pereti in scopul recompartimentarii. Cladirea va adaposti trei sali de clasa, o sala de sport cu vestiare, grupuri sanitare si un spatiu pentru centrala termica.

Alte articole:   “Mărţişor cu suflet” de la Asociația Milioane de Prieteni

Corpul 4 va fi extins, consolidat, reabilitat si recompartimentat. Aici vor fucnționa doua sali de clasa cu grupuri sanitare.

Valoarea estimată a lucrărilor se cifrează la 6.638.159,66 de lei și este asigurată de la bugetul local. Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate – preț. Data de deschidere a ofertelor este 8 august 2019, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate