blog-logo

VIDEO Cel mai tânăr cartier al Brașovului, văzut din dronă

VIDEO Cel mai tânăr cartier al Brașovului, văzut din dronă

Cartierul Coresi Avantgarden este construit de joint venture-ul dintre Ceetrus (Immochan) și Kasper Development, care s-au implicat în cel mai mare proiect de regenerare urbană din România, care cuprinde și Coresi Shopping Center.

Noul complex rezidențial va va readuce la viață 8% din suprafața orașului. „Nu e vorba doar să facem un număr de metri pătrați de blocuri, ci să facem blocuri pentru oameni, pline de viață, să continuăm povestea de succes a Danielei și a Complexului Comercial Coresi. Să punem împreună cele două competențe: cea rezidențială certă a Danielei Kasper și cea comercială, pe care Immochan o are. Ne-am gândit ce putem face din acest două lucruri care sunt diferite, să facem un model nou, pe placul locuitorilor Brașovului. Prin proiectul pe care îl demarăm acum nu facem decât să continuăm procesul de urbanizare a 100 de hectare din Brașov”, spunea Tatian Diaconu, CEO Immochan România, la momentul în care s-a parafat colaborarea cu Kasper Development. 

Alte articole:   Proiect: limită de viteză de 30 km/h pentru biciclişti şi interzicerea utilizării telefonului mobil pentru pietonii care traversează strada

La rândul ei, Daniela Kasper preciza la acea vreme: „Suntem împotriva conglomerării şi punem accent pe intimitate. Ne-a atras foarte mult zona Coresi, care a ajuns de referinţă pentru Braşov, unde oamenii vin să-şi petreacă  timpul liber şi îşi doresc să locuiască în apropiere. Am venit cu elemente arhitecturale noi, am schimbat şi structura suprafețelor locuințelor, spaţiile verzi sunt generoase”.

În primele trei faze gânduite de dezvoltatorii imobiliari s-au construit 15 blocuri și s-au vândut 1.288 de apartamente. Faza a patra are în plan șapte blocuri, cu 800 de apartamente disponibile. Prețurile locuințelor pornesc de la 59.500 de euro.

Distribuie dacă îți place!
  1. Cu ceva real ce ar ajuta Brașovul nu se laudă nimeni, o fabrica nu e nimeni în stare să construiască, doar maluri și apartamente, se va termina și hopul ăsta imobiliar apoi vom vedea unde vor muncii toți aceștia care muncesc acum pe șantiere

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate