blog-logo

Concurs pe Facebook: „Privește Cerbul”

Concurs pe Facebook:  „Privește Cerbul”

„Cerbul de Aur 2019” dă startul concursului pe Facebook “Privește Cerbul” unde o fotografie vă poate asigura un loc la  serile festivalului care va avea loc în perioada 22 – 25  august, în Piața Sfatului din Brașov.

Îţi place muzica bună şi vrei să ajungi la cea de-a XIX-a ediţie a celui mai mare Festival Internaţional de Muzică din România?  Între 17 iulie şi 21 august, mai mulţi “Cerbi” vor pleaca în caravană prin marile oraşe. Complexul statuar, frumos luminat, replică a celebrului trofeu oferit la festival, va fi amplasat în Iaşi (în perioada 17-21 iulie), Cluj (22-28 iulie), Timişoara (5-11 august), Târgu Mureş (28 iulie-4 august) şi Craiova (14-18 august).

Alte articole:   Daniel Milea inițiatorul unui proiect inedit in Brașov: Golani Mici

În Bucureşti, “Cerbul” îl puteţi întâlni în Centru Vechi – Zona Banca Națională a României în perioada (18-31 iulie), iar braşovenii îl vor vedea în Piața Sfatului, începând cu 1 august şi până la sfârşitul evenimentului.

“Cerbul de Aur” nu ratează întâlnirea cu turiştii pe litoral, unde se va afla în perioada 17 iulie-25 august, în Mamaia, la sediul Radio Constanţa.
Dacă vrei să intri în concurs şi să câştigi invitaţii la Festivalul Cerbul de Aur 2019, încarcă poza pe contul tău de Instagram sau Facebook cu mesajul „Vino la Cerbul de Aur 2019” și hashtag #cerbuldeaur2019, adaugă link-ul postării tale în secţiunea de comentarii la postarea dedicată concursului pe pagina de Facebook Cerbul de Aur – Golden Stag https://www.facebook.com/CerbulDeAur.ro/. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi fiecare va primi drept premiu două bilete (2 locuri) la una din serile festivalului “Cerbul de Aur 2019”.

Alte articole:   Amical inedit pentru Kids Tâmpa Brașov


Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate după fiecare extragere pe pagina de Facebook Cerbul de Aur – Golden Stag https://www.facebook.com/CerbulDeAur.ro/.
Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.cerbuldeaur.ro/regulament-privestecerbul.html şi este disponibil şi la registratura Societăţii Române de Televiziune.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.