Carambol între patru mașini, pe Calea București, din cauza unui pieton care traversa pe roșu (Foto)

Carambol între patru mașini, pe Calea București, din cauza unui pieton care traversa pe roșu (Foto)

Patru maşini au fost avariate, în urma unui accident petrecut marți după-amiază, pe Calea București din municipiul Brașov, la trecerea de pietoni din dreptul imobilului nr. 71, cauzat din câte se pare, din cauza unei persoane care ar fi traversat neregulamentar.

Un martor a precizat că tamponarea în lanţ s-a produs în momentul în care unul dintre şoferi a frânat brusc pentru a evita accidentarea unui pieton care traversa pe culoarea roşie a semaforului pentru pietoni.

Pe grupul Info Trafic Brașov, o persoană a menționat că după incident pietonul a încercat să plece din zonă, însă a fost identificat.

„Trei mașini daună totală din cauza unui pieton care traversa pe roșu pe Calea București, la Raiffeisen (n.r. intersecție cu strada Lunii). Circulație îngreunată, pietonul voia să fugă de la fața locului”, a explicat un martor, pe grupul de Facebook Info Trafic Brașov.

La fața locului s-au deplasat polițiști și un echipaj de la Ambulanță.

Din fericire nu au existat victime.

„Pe strada Calea București din municipiul Brașov, în dreptul imobilului nr. 71 a avut loc un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, în care au fost implicate patru autoturisme. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Pentru a lămuri situația agenţii urmează să verifice şi camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Alte articole:   Se întrerupe curentul electric în Brașov, Făgăraș și Codlea

Foto: facebook/ Info Trafic Brasov

Loading...
  1. Actualizează titlul. Este complet neadevărat. Vezi video si raportul poliției.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap