blog-logo

Handbal: Corona Brașov știe cu cine va juca în Cupa EHF

Handbal: Corona Brașov știe cu cine va juca în Cupa EHF

Echipele SCM Craiova, Corona Braşov şi Măgura Cisnădie şi-au aflat, marţi, adversarele din Cupa EHF la handbal feminin, potrivit tragerii la sorţi efectuate la Viena.

SCM Craiova, care a beneficiat de un wild card pentru a participa în competiţia pe care a câştigat-o în 2018, va începe în primul tur a Cupei EHF, contra formaţiei italiene Jomi Salerno. Primul meci va avea loc în Bănie, pe 7 sau 8 septembrie, iar returul în Peninsulă (14-15 septembrie).

În turul secund, SCM Craiova va înfrunta formaţia norvegiană Tertnes Bergen, prima partidă fiind programată în deplasare, pe 12 sau 13 octombrie, iar manşa a doua la Craiova, pe 19-20 octombrie.

Alte articole:   Primăria Brașov a lansat licitația pentru încă 15 stații de încărcare a autoturismelor electrice

Corona Braşov va întâlni în turul secund al Cupei EHF câştigătoarea dintre Super Amara Bera Bera (Spania) şi LK Zug Handball (Elveţia). Echipa de sub Tâmpa va fi gazdă în primul meci.

Măgura Cisnădie va juca în runda a doua împotriva câştigătoarei dintre HC Galiceanka Lvov (Ucraina) şi Azeriol Baku (Azerbaidjan), primul meci urmând să aibă loc pe teren propriu.

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud este calificată direct în turul al treilea al competiţiei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.