8 turiști căzuți de pe o scară de lemn la Fundata

8 turiști căzuți de pe o scară de lemn la Fundata

Alertă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, dpă ce s-a anunțat prin serviciul 112 faptul că opt turiști au căzut de pe o scara de lemn de la aproximativ 3 metri la o pensiune din Fundata.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, a precizat că tote cele opt victime sunt conștiente. Două dintre acestea acuza dureri la coloana si membrele inferioare, iar șase prezintă diverse escoriatii si dureri ale membrelor.

„Lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Bran s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «vătămare corporală din culpă». În fapt, astăzi, 16 iulie 2019, în jurul orei 11.00, la o pensiune situată pe raza localității Fundata, a avut loc un incident în urma căruia 8 persoane au fost rănite. Acestea s-au precipitat de la o înălțime de aproximativ 3-4 metri, în timp ce se aflau pe o scară exterioară a imobilului. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Suspiciune de pestă porcină africană într-o gospodărie din Măieruș
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.