Primăria întocmește Planul Urbanistic pentru Centrul Râșnovului și Regulament de Urbanism

Primăria întocmește Planul Urbanistic pentru Centrul Râșnovului și Regulament de Urbanism

Primăria Râșnov a scos la licitație atribuirea contractului de achizitie publica avand ca obiect întocmirea Plnului Urbanistic Zonal pentru zona centrală a stațiunii, precum Regulamentul de Urbanism.

„Se propune elaborarea Planului urbanistic zonal centrala a orasului Rasnov si zona construita protejata si de protectie a monumentelor. Stabilirea modului de construire in teritoriul studiat se face in functie de obiectivele existente, de punere in valoare a elementelor protejate si de obiectivele de dezvoltare ale teritoriului studiat. Stabilirea elementelor protejate si metodele de protectie ale acestora urmareste: tipul elementelor protejate si se refera la trama stradala, parcelar si fond construit,precum si la functiunile cladirilor si utilizarea terenului, dupa caz: profile de strazi, plantatii si alte amenajari ale spatiului public, forma, dimensiuni ale parcelelor,mod si grad de ocupare a parcelelor, regim de inaltime al constructiilor, parti de constructii, gabaritele constructiilor, alcatuirea fronturilor catre strada ale cladirilor, ritmul golurilor, functiuni istorice sau traditionale”, se arată în documentația tehnică a licitației.

Valoarea totala estimata este de 350.000 de lei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 august 2019, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   O stradă din Brașov rămâne fără gaz, două localități din județ, fără curent
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.