„Istoria la persoana întâi” revine în această vară. Se caută zece personalități istorice ale Braşovului

„Istoria la persoana întâi” revine în această vară. Se caută zece personalități istorice ale Braşovului

Asociaţia Cultour este în căutarea a zece story tellers care îşi doresc să promoveze orașul și să intre în pielea celor mai importante personalităţi ale oraşului.

Demersul face parte din proiectul cultural „Istoria la persoana întâi”, inițiat și coordonat de Asociaţia Cultour, finanțat de Primăria Municipiului Brașov, în cadrul liniei de finanțare Proiecte culturale I/2019.

În data de 17 Iulie, între orele 14.00-19.00, te invităm să participi la Speed recruiting, eveniment organizat pentru a ne cunoaște și a decide dacă facem echipă vara aceasta! Te așteptăm pe Str. De Mijloc, nr. 133, la Galeria Ora 0!„, spun organizatorii.

Candidaţii ideali trebuie să cunoască cel puţin o limbă de circulaţie internaţională, să aibă abilitatea de a vorbi în public şi să le placă jocurile de rol.

Cei selectaţi vor urma un training de formare, dar vor avea şi ocazia de a interacţiona cu braşovenii şi turiştii, vor avea un salariu şi un program part time.

CV-urile și povestea preferată pot fi trimise la adresa de e-mail info@asociatia-cultour.ro.

“Istoria la persoanaîntâi” – ediția a III a

În această vară Piața Sfatului va prinde viață prin prezența personajelor istorice marcante ale Brașovului care vor avea rolul de a oferi o experiență unică localnicilor și turiștilor.

În perioada 05 August – 29 Septembrie 2019, zece ghizi-personaje istorice vor interpreta într-o manieră personală poveștile de viață ale personalităților evocate, vor îndruma și ajuta turiștii să descopere o parte din istoria Brașovului.

Alte articole:   Tatian Diaconu despre cum a afectat coronacriza mall-urile din România. Cât a pierdut Coresi Shopping Resort

Localnicii și turiștii vor putea să îi cunoască îndeaproape, să le pună întrebări și de ce nu, chiar să se pozeze cu ei! Ghizii-personaje istorice îi vor așteapta cu bună dispoziție, povești și istorii brașovene.

Proiectul este desfășurat de Asociația Cultour în parteneriat cu Muzeul Casa Mureșenilor Brașov, Centrum House Hostel Brașov și Galeria Ora 0.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov