Feldioara se pregătește de colectarea selectivă a gunoaielor

Feldioara se pregătește de colectarea selectivă a gunoaielor

Primăria Feldioara a scos la licitația cumpărarea a 700 de europubele de culoare neagra, inscriptionate: „PRIMARIA FELDIOARA” si „GUNOI MENAJER”, 700 de europubele de culoare galbenă, inscriptionate„ PRIMARIA FELDIOARA” și „PLASTIC/METAL” și alte 700 de europubele de culoare albastră, inscriptionate „PRIMARIA FELDIOARA” și „HARTIE/CARTON”.

Recipientii trebuie confecționați din polietilena cu densitate mare, să aibă două roți cu pneuri din cauciuc masiv (200-250 mm ), să fie rezistenti la caldura, inghet, deformari si actiunea anumitor substante chimice. Capacitate nominala a pubelelor solicitate este de 120 de litri.

Valoarea contractului este de 168.067,22 de lei, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 iulie 2019, ora 15.00.

„Consiliul Local a decis înfiintarea unei companii care să se ocupe de ridicarea resturilor menajere. În acest sens vom achiziționa o mașina de gunoi. Vom face colectarea selectivă a deșeurilor și le vom transport la rampa de gunoi ecologică a FinEco. Și la această oră facem colectarea plasticului separat, dar în saci, nu în pubele”, a declarat pentru newsbv.ro primarul comunei Feldioara, Sorin Taus.

Alte articole:   Nu vă stresați înainte de Crăciun și cumpărați cadouri la lichidări de stoc de Anul Nou
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap