Mai multe curse pe linia 17B

Mai multe curse pe linia 17B

RATBV S.A. suplimentează semnificativ de luni, 15 iulie a.c., capacitatea de transport de pe traseul cu indicativul 17 B, care asigură legătura între capetele de linie Gara Brașov și Timișul de Jos.

Astfel, dacă până acum erau realizate 15 curse în fiecare zi de lucru și șase curse în zilele de sâmbătă și duminică, după operarea schimbării de program vor fi efectuate 27 de curse în zilele lucrătoare și nouă curse în zilele de la sfârșitul săptămânii.

Modificarea este determinată de solicitările primite în ultima perioadă din partea călătorilor, de rezultatul monitorizărilor fluxurilor de călători înregistrate pe această linie, precum și de estimările legate de numărul de pasageri ce vor utiliza autobuzele cu indicativul de traseu 17 B pentru a ajunge în zona noii unități medicale din zona Dârste. 

Pentru evitarea oricărei confuzii, noile afișe cu orarele de circulație vor purta mențiunea ”Valabil din data de 15 iulie 2019” și vor fi postate pe site-ul societății, www.ratbv.ro și în toate stațiile de pe traseu începând cu ziua de sâmbătă, 13 iulie a.c.

Alte articole:   9.000 de persoane, instruite cu fonduri europene să salveze vieţi
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap