Peste 400.000 de euro alocați de urgență pentru consolidarea zidului de sprijin pe Calea Poienii

Peste 400.000 de euro alocați de urgență pentru consolidarea zidului de sprijin pe Calea Poienii

Primăria Brașov a scos în această dimineață la licitație realizarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor necesare pentru consolidarea zidului de sprijin pe Calea Poienii, în zona străzilor Spătar Milescu și Crișan. Finanțarea este asigurată de la bugetul local.

Pe strada Spătar Milescu, lucrarile necesare a fi executate în zona zidului de sprijin afectat sunt următoarele: dezafectarea parapetului pietonal existent, executarea de micropiloţi autoforanţi şi ancore autoforante injectate la partea superioară a zidului, demolarea părţii superioare a zidului, grindă din beton armat la partea superioară a zidului, execuţia de drenuri forate şi decolmatarea barbacanelor, reparaţii ale zidului de sprijin, pe aproximativ 50% din suprafață. Valoarea estimată a acestor lucrări este de 672.268,90 de lei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare pentru aceste lucrări este 23 iulie 2019, ora 15.00.

Aceleași tipuri de lucrări sunt prevăzute și pe strada Crișan, însă volumul de lucrări este mai mare. Valoarea lucrărilor în acest caz este estimată la 1.260.504,20 de lei, iar termenul de depunere a ofertelor este 22 iulie 2019, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   55.000 de lei, de la Consiliul Județean la pușculița Cerbului de Aur
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.