Electrica modernizează rețeaua în zona Pieței Sfatului

Electrica modernizează rețeaua în zona Pieței Sfatului

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud informează că, în perioada 15.07-04.08.2019, se vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție a energiei electrice in Piata Sfatului, în zona străzilor Mureșenilor si George Baritiu.

Această lucrare de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în functionare a retelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor, îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele menționate, și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri”, se arată într-un comunicat de presă al SDEE Transilvania Sud.

Foto: Arhivă

Alte articole:   Procurorii DNA Brașov au finalizat cercetările într-un caz de deturnare de fonduri de la APIA. Cine este vizat
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap