Parapantistului francez plecat din Brașov a fost găsit în județul Vrancea

Parapantistului francez plecat din Brașov a fost găsit în județul Vrancea

Cetățeanul francez dispărut duminică seara, în timpul unui zbor cu parapanta dinspre Brașov către Comandău, județul Covasna a fost găsit conştient la o pensiune din localitatea Greşu, județul Vrancea.

Bărbatul a fost căutat de zeci de pompieri militari, poliţişti, jandarmi, salvatori montani, dar și cetățeni până luni la ora 5.00, dar fără rezultat.

După două ore, în jurul orei 7.00, echipele de salvare au reluat căutările, care s-au încheiat cu bine, luni după-amiază.

El a fost găsit conştient la o pensiune din localitatea Greşu, Acesta acuza dureri în zona cervicală şi a primit îngrijiri medicale, fiind transportat apoi la UPU Focşani.

„Parapantisul francez a fost găsit conștient la o pensiune din localitatea Greșu, județul Vrancea. S-au deplasat la fața locului două ambulanțe SMURD de la Tg. Secuiesc – județul Covasna și de la Vidra – județul Vrancea. Acesta acuză dureri în zona cervicală. După acordarea îngrijirilor medicale va fi transportat la UPU Focșani”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna.

Surse din rândul salvatorilor, citate de Mediafax, au declarat că parapantistul s-a prăbuşit într-o zonă împădurită. El a mers aproape 20 de kilometri prin pădure, până la zona locuită şi acolo a putut lua legătura cu salvatorii. 

Foto: arhiva

Alte articole:   Scripcaru: Nici acum nu am primit de la bugetul central sumele pe impozitul pe venit
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap