blog-logo

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv Brașov, pe podium la campionatele naționale

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv Brașov, pe podium la campionatele naționale

Succese de palmares pentru sportivii Liceului cu Program Sportiv din Brașov, sub îndrumarea antrenoarei Georgeta Nazarie, la ultimele ediții ale campionatlor naționale de atletism.

Astfel, Larisa Diana Cozma, recent admisa la LPS, în clasa a IX–a, a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Junioare 2, la proba de 2.000 m obstacole și tot bronz la Campionatul Național de juniori 3, proba de 1.500 m obstacole.

Elevul Raul Constantin Pruteanu, din clasa a X-a a fost medaliat cu argint la saritura in lungime – 6,57 m, la Campionatul National de Juniori 2. El a fost selectionat în lotul Romaniei, ca sa participe la Concursul Balcanic de cadeti de la Istanbul, care se va desfășura în perioada 12-15 iulie.

Alte articole:   Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până miercuri seara

Toth Fabian, din clasa a IX-a la LPS Brasov, este medaliat cu bronz la Campionatul National de Juniori 3, proba de 400 m plat, cu timpul de 52,34.

Ultima în această prezentare, dar în mod cert nu cea de pe urmă este atleta Zach Emma, admisă acum în clasa a IX-a la LPS, care este noua campioana naționala la 200 m plat, cu timpul de 25,33!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate