Două remorci de gunoaie, adunate la o acţiune de ecologizare, din zona digurilor râului Olt

Două remorci de gunoaie, adunate la o acţiune de ecologizare, din zona digurilor râului Olt

Reprezentanţii Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Făgăraș, cu ajutorul unor voluntari din cadrul Primăriei Voila și ai Apelor Române – Grupul de lucru Făgăraș, au participat vineri la o acţiune de ecologizare pe digurile râului Olt.

În urma acțiunii de salubrizare, au fost colectate două remorci, umplute până la refuz, cu gunoaie strânse din zona digurilor râului Olt, informează fagarasultau.ro.

Acum digurile râului Olt sunt curate. Rezultatele acestei acțiuni au fost două remorci pline cu vârf de tot felul de mizerii, PET-uri aruncate de semenii noștri și o parte aduse din amonte de către debitul crescut al râului Olt. Suntem foarte mulțumiți de modul cum s-a desfășurat această acțiune, dar totodată suntem triști pentru faptul că nu se respectă cele mai elementare reguli ale bunului simț și anume aruncarea gunoaielor în mediul înconjurător. Mulțumim tuturor instituțiilor și voluntarilor care au participat și contribuit la această acțiune și în mod special Primăriei Voila și Apele Române – Grupul de lucru Făgăraș. Acțiunile de ecologizare vor continua și pe alte zone”, a declarat, pentru sursa citată, Sorin Șuler, președintele AVPS Făgăraș.

Alte articole:   Care sunt categoriile de persoane care vor beneficia cu prioritate de vaccinul anti-COVID-19

Nu este pentru prima oară când membrii AVPS se implică în astfel de acțiuni de ecologizare.

Foto: AVPS

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate