Cuțitarul din Prejmer, arestat preventiv 30 de zile

Cuțitarul din Prejmer, arestat preventiv 30 de zile

UPDATE Instanța de Judecată a emis pe numele tânărului de 18 ani mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală” și „lovirea sau alte violențe”.

Politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Feldioara au retinut pentru 24 ore un tanar in varsta de 18 ani din judetul Brasov.
Sâmbătă seaer, in jurul orelor 19,15, pe raza localitatii Prejmer a avut loc un conflict spontan intre doi tineri de 15, respectiv 17 ani pe de-o parte, si alti doi barbati de 18, respectiv 20 ani pe de alta parte.

„In urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii si picioarele, iar barbatul in varsta de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect taietor intepator in zona abdomenului, pe unul dintre ei si a omoplatului drept, pe celalalt. Minorii au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate. Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor devătămare corporală și lovirea sau alte violențe, dosar instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente in care se va propune solutie legala la finalizarea verificarilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

La intervenție au participat și jandarmii, care era la câteva străzi dinstanță, asigurând ordinea la Festivlul internțional de folclor care se desfășoară în aceste zile la Prejmer.

Alte articole:   "Pantofi de distanțare socială", concepuți de un atelier din Cluj (Foto)
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.