blog-logo

Reţea de traficanţi de droguri care acţiona în Braşov și Bacău, destructurată

Reţea de traficanţi de droguri care acţiona în Braşov și Bacău, destructurată

Sute de comprimate ecstasy cu diferite logo-uri, 100 de grame de cocaină și mii de euro au fost găsite asupra a două persoane care făceau parte dintr-o rețea de traficanți de droguri.

Procurorii Serviciului Teritorial Bacău al DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, au destructurat o reţea de traficanţi de droguri care acţiona pe raza judeţelor Bacău şi Braşov.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT, acțiunea, care s-a desfășurat miercuri şi joi (3 și 4 iulie), s-a concretizat cu prinderea în flagrant, în municipiul Oneşti, a două persoane care efectuau o tranzacţie cu droguri de mare risc.

Alte articole:   Tânăr atacat de o viperă în Piatra Craiului. A avut mari șanse să scape cu viață

Asupra uneia dintre persoane a fost găsită cantitatea de 100 grame cocaină şi un număr de 982 comprimate ecstasy cu diferite logo-uri, iar asupra unei alte persoane suma de 8.200 euro necesară efectuării tranzacţiei.

Anchetatorii nu au organizat doar flagrantul, ci au efectuat și opt percheziții, la locuințele suspecților și au pus în executare șapte mandate de aducere, fiind depistate și diferite cantități de droguri de risc, respectiv cannabis.

„În perioada precizată, pentru destructurarea reţelei de trafic de droguri ce acţiona pe raza judeţelor Bacău şi Braşov au fost efectuate un număr de 8 percheziţii la locuinţele suspecţilor şi au fost puse în executare un număr de 7 mandate de aducere, cu această ocazie fiind depistate şi diferite cantităţi de droguri de risc, respectiv cannabis. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, faţă de un număr de 8 persoane de pe raza judeţelor Bacău, Arad si Braşov care comercializau cocaina cu preţul de 100 Euro gramul iar comprimatul ecstasy cu sume cuprinse între 50-80 lei”, se precizează în comunicatul DIICOT.

Acţiunea procurorilor s-a derulat cu suportul de specialitate asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, dar şi cu sprijinul BCCO Braşov, IPJ Bacău – Serviciul de Acţiuni Speciale, IPJ Bacău – Serviciul Criminalistic, Poliţiei Municipiului Oneşti, IPJ Braşov – Serviciul de Acţiuni Speciale, IJJ Bacău şi Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate