Lupte de gladiatori la ,,Gala Born to Fight”, la Predeal

Lupte de gladiatori la ,,Gala Born to Fight”, la Predeal

Prima ediţie a ,,Galei Born to Fight – Romania”,va avea loc sâmbătă, 6 iulie, începând cu orele 16,00, în incinta sălii de sport a Liceului Mihail Săulescu din Predeal.

Evenimentul reprezintă un spectacol captivant de full kombat, dar şi demonstraţii de luptă ce implică gladiatori, daci, romani, lupte siciliene cu cuţite, tehnici profesioniste de atac şi apărare pentru cuţit şi sabie, precum şi alte surprize.

„Prima ediție ne va aduce aminte de viața războinică a strămoșilor noștri! Invincibila legiune a XIII-a Gemina va fi pusă la încercare de vitejii razboinici daci. Nu vor exista prizonieri! Gala Born to Fight va aduce un „război” între daci și romani, precum și lupte de gladiatori organizate în cinstea strămoșilor noștri”, scriu organizatorii pe pagina de facebook.

Sportivi profesionişti, români şi italieni, din diverse discipline (MMA, BJJ, K1, Karate) se vor confrunta în ring, pentru a-şi demonstra aptitudinile. ,,Born to Fight” este un brand unic în România, mai ales prin conceptul nou de enterteinment promovat, brand ce se identifică prin însuşi motto-ul său: „Fiero, Forte, Fermo, Franco”.

Alte articole:   Cine și în ce condiții poate dona sânge pentru bolnavii de Covid-19. Noi reguli

Intrarea este liberă!

Informatii suplimentare pot fi accesate permanent pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/BTFRomania

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate