Trei şoferi prinşi băuţi la volan, în câteva ore, pe străzile din Făgăraș

Trei şoferi prinşi băuţi la volan, în câteva ore, pe străzile din Făgăraș

Trei bărbaţi sunt cercetaţi pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului după s-au urcat la volan băuţi, fiind depistaţi marți, în trafic înainte să provoace accidente de circulaţie.

Astfel, în jurul orelor 16.30, agenții au depistat un localnic în vârstă de 39 de ani care șofa pe strada Mălinului din municipiul Făgăraș.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.91 mg/l alcool pur.

Două ore mai târziu, polițiștii au prins un alt bătbat, în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism pe strada Negoiu din Făgăraș, deși avea 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alte articole:   Întreruperi de curent și gaz în câteva localități din județul Brașov

Seara, în jurul orelor 20.30, lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat, pe aceeași stradă, un alt bărbat, în vârstă de 51 ani, din loc. Mândra, jud. Brașov, care a condus un autoturism, aflându-se și în acest caz, sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea șoferului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.42 mg/l.

În toate cele trei cazuri, polițiștii i-au condus pe bărbați la spital, pentru a li se recolta probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și au întocmit dosar penal.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate