Consilier local: „Magazinul vostru se va închide pentru că așa vreau eu”

Consilier local: „Magazinul vostru se va închide pentru că așa vreau eu”

Un consilier local brașovean este implicat într-un scandal continuu de peste 10 ani, spun vecinii, după ce acesta s-a mutat într-un apartament pe strada L.C. Babeș (fostă Rândunicii).

Povestea a degenerat, s-a ajuns la amenințări, pângeri la Poliție, cea mai recentă fiind depusă la începutul acestui an, la Secția 4 de Poliție din Brașov.

Ioan Țigalariu se plânge că este amenințat, șicanat, chiar terorizat de către consilierul local Radu Iov Constantin (care și-a dat demisia recent din PNL), pentru că deține un spațiu comercial pe str. L.C. Babeș nr. 4, bl.16, sc. C, ap.2, pe care îl închiriază.

Omul se pânge că de fiecare dată când ajunge în contact cu consilierul local, acesta din urmă devine agresiv și îl amenință. De exemplu, când s=a dus să plătească întreținerea la asociație, Iov l-a amenințat: „Magazinul vostru se va închide pentru că așa vreau eu”, iar când i-a cerut explicații, acesta a devenit și mai nervos: „Știi cine sunt eu? Îți arăt eu ție!”…

Întreaga poveste s-a repetat zilele următoare cu chiriașii care administrează magazinul (tată și fiu) și ginerele proprietarului. Aceștia nu au reacționat, dar zilele următoare, „coincidență”, în zonă au apărut polițiștii locali, însoțiți de consilierul local.

„Fiicei mele îi este frică să mai iasă pe stradă cu copilul pentru că este agresată, strigându-i cuvinte jignitoare și amenințătoare în prezența copilului, care plânge imediat ce-l vede”, mai scrie omul în plângerea înregistrată la Poliție în acest an.

Alte articole:   A început testarea națională anti-COVID. Când vom afla câţi români au fost infectaţi

Polițiștii confirmă că l-au chemat la secție pe Radu Iov, care și-a luat angajamentul că va respecte normele de conviețuire…

Dar acest lucru nu se știe dacă se va și întâmpla, pentru că aceeași promisiune a făcut-o, tot la Poliție, și în 2006.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.