blog-logo

FOTO Pisicile se dau în spectacol acasă la Contele Dracula

FOTO Pisicile se dau în spectacol acasă la Contele Dracula

Timp de două zile, în 6 și 7 iulie 2019, Castelul Bran va fi invadat de cele mai frumoase feline din lume. Clubul ”Magnificats” din România organizează Expoziția mondială de pisici,  ”Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran”, care se desfășoară sub auspiciile ASIR Dominic Habsburg, Arhiduce de Austria.

În cortul amplasat în Parcul Regal, vizitatorii vor putea admira peste 100 de pisici de rasă din toată Europa, precum Maine Coon,  Ragdoll sau British Shorthair, dar și Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex. Jurizarea va fi asigurată de arbitrii din Marea Britanie și Olanda, la această ediție acordându-se premii importante pentru crescătorii de pisici de rasă.

Alte articole:   Aproximativ 300 de sancțiuni, în valoare totală de peste 24.500 de lei, au fost aplicate de oamenii legii

Seara de sâmbătă va fi dedicată proprietarilor de pisici înscriși în competiție, dar și celor care iubesc felinele, fiind invitați la o petrecere în aer liber, pe terasa Restaurantului Castelului Bran.

”Magnificats” este singurul club WCF din România, este alcătuit dintr-un grup entuziast de crescători de pisici de rasă și organizează expoziții internaționale de profil conform regulilor WCF. La expoziție va fi prezentată o  gamă variată de mâncare și accesorii pentru pisici.

”World Cat Federation” este una dintre cele mai mari federații mondiale de cluburi de pisici de rasă, este înregistrată în Germania și cuprinde peste 370 de organizații, distribuite pe șase continente.  WCF participa la consultările Parlamentului European de la Strassbourg, este co-participantă la dezvoltarea legislației pentru protecția animalelor, prin grupurile de lucru înființate de organele legislative și prin participarea la audieri parlamentare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.