blog-logo

Copil de 4 ani, rănit grav la față, într-un parc din Ghimbav

Copil de 4 ani, rănit grav la față, într-un parc din Ghimbav

Un băieţel în vârstă de 4 ani, a ajuns de urgență la spital, duminică, după ce s-a rănit grav la faţă în tija unui echipament de joacă, într-un parc din Ghimbav, judeţul Braşov.

Băieţelul se afla la locul de joacă împreună cu tatăl şi fratele lui de 6 luni. El se plimba cu bicicleta pe lângă o învârtitoare la care se juca o fetiţă.

Capătul metalic al aparatului, care ar fi trebuit protejat cu un suport în formă căluţ, lipsea, iar tija l-a izbit atât de puternic în faţă, incât i-a străpuns fruntea şi nasul, foarte aproape de ochi, potrivit stirileprotv.ro.

„I-a creat o rană foarte adâncă, foarte aproape de ochi, ar fi putut să rămână orb. O să aibă cicatrice”, a declarat tatăl micuțului.

„Copilul a trecut pe aici şi l-a lovit aşa tare că a căzut de pe bicicletă. Tatăl şi-a scos tricoul şi i l-a pus pe faţă ca să-i oprească sângerarea”, a declarat și o martoră, pentru jurnaliștii Pro TV.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă, care i-a oprit băieţelului hemoragia puternică, apoi l-a transportat la Spitalul Clinic de Copii din Braşov, unde a fost operat.

Alte articole:   Accident pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani

Părinţii băiețelului vor să-i dea în judecată pe administratorii parcului.

Nu este primul accident de acest fel din Ghimbav. În urmă cu două săptămâni, o altă fetiţă s-a rănit la picior într-o ţeavă tăiată la nivelul solului şi lăsată descoperită, într-un alt parc din oraș.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate