blog-logo

A revenit Susanu în Brașov. Razie la un depozit din Bartolomeu

A revenit Susanu în Brașov. Razie la un depozit din Bartolomeu

Comisarul șef regional de la Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, a revenit în Brașov, după ce a fost detașat la Timiș. El coordonează în continuare și activitatea din Banat, având astfel în subordine 10 județe.

Faptul că a revenit la Brașov deja „se simte”. În toată perioada cât a fost plecat, activitatea acestei instituții pare că a fost inexistentă.

La această oră, echipa de la Protecția Consumatorului Brașov face un control la un depozit în Bartolormeu (vizavi de Brintex), unde alimentele și băuturile alcoolice sunt ținute în soare.

„Este vorba despre faptul că sunt ținute sute de beri în soare, la 40 de grade Celsius. Ciocolată și alte alimente. Toate aceste oroduse vom dispune să fie distruse. Sunt expuse inclusiv băuturi la PET, iar razele solare pot duce la descompunerea și intrarea în produs a unor substanțe chimice din compoziția plasticului ce pot fi cancerigene și pot cauza importante probleme de sănătate”, ne-a confirmat Susanu desfășurarea acțiunii, după ce un cititor ne-a semnalat faptul că sunt probleme în zonă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Tânărul plecat dintr-un spital brașovean a fost găsit

Leave a Reply

Your email address will not be published.