blog-logo

Care este este acea clipă în care te simți… dincolo de cuvinte?

Sursă foto: Shutterstock.com

Nu trebuie să stai prea mult pe gânduri pentru a cădea într-o reverie, acea reverie unde cel mai des se regăsesc clipele de victorie și momente de glorie, pline de împlinire și satisfacție, pentru care în sfârșit, munca a meritat cu adevărat. Dincolo de succese, adevărul este că astfel de clipe de perfecțiune se află în momentele din lucrurile mici, unde au loc senzațiile cu care știi că poate nu te mai vei întâlni vreodată. 

Doar imaginează-ți clasica scenă în care te trezești de dimineață: Ora 6:30, lumina rece, albăstruie de la atmosfera plouată de afară îți aduce aminte că trebuie să pleci, iar patul cald, parcă, te răpește, din nou, în vise adânci și NIMIC, nu se compară cu momentul sublim în care realizezi că… poți să dormi în continuare…. 

Alte articole:   România, printre principalii producători de dovleac din UE

Învăluit în propriile plăceri?

Sursă foto: Radualhome.com

În orele pe care nu ți le petreci printr-un somn odihnitor, poate că ai parte de mai multă satisfacție ascultând chemarea răsfățului în lenjerii de pat, împreună cu ceva dulce, o carte sau un film bun. Nu trebuie să fii neapărat o fire melancolică pentru a te bucura de mirosul confortului unor lenjerii ce pătrund dincolo de senzația unui bun de calitate. La Radual, pe lângă un design conceput din materiale sustenabile, alături de calitatea acestor lenjerii de lux, vei găsi și o poveste, o poveste compusă din zeci de senzații, pe care le vei simți la fiecare atingere.

Câte-o poveste pentru orice visător curios 

Sursă foto: Radualhome.com

Poate că preferi să îți înfigi degetele curioase prin praful de clar de lună, unde în nuanțe selenare ai ocazia să experimentezi fibra de in în texturi desprinse direct din lumina lunii. Iar dacă aventura îți gâdilă entuziasmul mai mult, atunci lasă-te purtat de culori maritime, desprinse din fascinație pentru tainele adâncurilor.

Alte articole:   Firmă amendată pentru mizeria de pe şantier împrăştiată pe șosea

Puține lucruri în viață sunt la fel de prețioase precum cele ce declanșează amintiri. Probabil că și pentru tine gândurile sau scenariile plăsmuite în miez de noapte nu sunt un concept străin, mai ales atunci când mintea este odihnită, stresul din timpul zilei a rămas prin buzunarele unei perechi de jeanși, iar, brusc, o amintire, o replică sau chiar… legile termodinamicii, par să aibă mai mult sens ca niciodată. O minte odihnită este mereu gata să perceapă și să conceapă orice lucru într-o manieră mult mai complexă, astfel, melancolia, starea de „mindfulness” sau pur și simplu sensibilitatea, ne fac mai receptivi față de orice se află în jurul nostru. 

Alte articole:   3110.2020 - 5.753 de cazuri noi. 162 de cazuri noi la Brașov

Fără îndoială, cele mai bune povești sunt cele care se nasc din amintiri, dar în același timp, nici o amintire nu are valoare atunci când tindem a fi mereu pe fugă și departe de acele clipe de confort, liniște și siguranță din așternut. Marcel Proust și micuța sa madlenă ne arată că, într-adevăr, legăm momente din viață de obiecte ce ne produc anumite senzații. Prin urmare, atât plăcerea de a fi îmbăiat de confort și siguranță, cât și dulceața unui somn bun reprezintă tocmai acele momente speciale pe care le resimțim ori de câte ori ne imaginăm mirosul așternutului proaspăt din sanctuarul nostru de liniște. 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.