Bărbat din Suceava, condamnat pentru viol și lipsire de libertate, depistat în Brașov

Bărbat din Suceava, condamnat pentru viol și lipsire de libertate, depistat în Brașov

Un bărbat din județul Suceava, condamnat pentru viol și lipsire de libertate, a fost depistat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, joi, pe raza municipiului Brașov.

Judecătoria Suceava a emis pe numele bărbatului mandat de executare a pedepsei pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol” și „lipsire de libertate în mod ilegal”, prin care este condamnat la 9 ani și 6 luni de închisoare.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani era urmărit național.

„La data de 27 iunie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov au organizat şi desfăşurat o acţiune, în urma căreia au depistat pe raza municipiului Braşov un bărbat, în vârstă de 29 ani, din judeţul Suceava, pe numele căruia Judecătoria Suceava a emis mandat de executare a pedepsei, prin care acesta este condamnat la nouă ani şi şase luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate. Bărbatul a fost urmărit naţional”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Alina Ivan.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Codlea.

Alte articole:   Preşedintele Academiei Române: „Scenariul educației exclusiv online va fi catastrofal, iar școala astfel făcută nu va avea niciun folos”

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate