Sergiu Chifu a dat PNL pentru PMP

Sergiu Chifu a dat PNL pentru PMP

Vicepreședintele PNL Brașov, consilier local la al doilea mandat, Sergiu Chifu, părăsește partidul înscriindu-se în PMP Brașov, urmând să-și depună mandatul. Chifu a ales PMP, pe motiv că se simte ca acasă, el ajungând la PNL prin PDL.

După decizia de a părăsi PNL, Chifu s-a dat „lovit” și nu a mai răspuns la telefon. Trecerea la partidul lui Băsecu a fost confirmată de liderul local al filialei PMP, Costel Mihai, care spune că „este un om pe care îl cunosc destul de bine, prin prisma faptului că, în mandatul din 2012, am fost colegi atât în Consiliul Local, cât și în PD, și am colaborat foarte bine și în această legislatură. Cred că el a acționat cu corectitudine față de PNL alegând să-și depună mandatul, să își asume în mod public dorința de a intra în PMP fără a face înțelegeri «pe sub masă»”.

Ulterior, Chifu ne-a contactat și a spus că a făcut acest pas pentru că așa a simțit, „este o etapă nouă în viața mea și vreau să precizeze că nu am nimic de reproșat cuiva. Este decizia mea, nu vreau să mă victimizez, iar timpul va demonstra acest lucru”.

În locul lui Chifu, în Consiliul Local Brașov va fi promovată Pamela Diaconu, președinta organizației de femei liberale.

Alte articole:   Încă două persoane infectate cu coronavirus la Primăria Sânpetru. Viceprimarul, una dintre ele
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate