Primăria Brașov a scos la licitație ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Primăria Brașov a scos la licitație ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Primăria Brașov a scos la licitație activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staţionate/oprite neregulamentar pe raza municipiului.

Numarul estimat de vehicule care urmează a fi ridicate este de 10 mașini/zi, adica 1.800 de bucăți pentru intreg contractul. Operatiile incluse în această activitate sunt: deplasarea utilajului în vederea ridicării vehiculului parcat neregulamentar, fotografierea vehiculelor supuse ridicării, inclusiv a bunurilor aflate, la vedere, în interior, care să înregistreze și să redea data și ora efectuării operațiunii de ridicare, ridicarea și transportarea cu mijloace speciale a vehiculelor staționate/oprite neregulamentar pe raza teritorială a Municipiului Brașov, predarea vehiculului la spațiul de depozitare.

La cererea autorităților locale și în situații de urgență, prestatorul va efectua operațiunile de ridicare și relocare a vehiculelor dintr-o zonă afectată, servicii de relocare vehicule cu prilejul unor evenimente sau lucrări de utilitate publică.

Valoarea estimată a contracatului este de 680.672,27 de lei.  Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 iulie 2019, ora 15.00.

Alte articole:   STENOGRAME Hrebenciuc - nume de cod „Spitalul“ în discuțiile lui Adam
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap