blog-logo

Foștii deținuți politic sau deportați, așteptați la punctele RATBV pentru încărcarea abonamentelor de călătorii gratuite

Foștii deținuți politic sau deportați, așteptați la punctele RATBV pentru încărcarea abonamentelor de călătorii gratuite

Începând de luni, 1 iulie, persoanele care dețin calitatea de fost deținut politic sau de fost deportat sunt așteptate de la unul din cele opt puncte de vânzare ale RATBV S.A. pentru încărcarea abonamentelor de călătorii gratuite aferente trimestrului III al anului 2019.

La momentul prezentării la punctul de vânzare, clienții noștri care dețin calitatea de fost deținut politic sau de fost deportat trebuie să aibă asupra lor cuponul de pensie din luna precedentă acordării, original și copie, respectiv cuponul din luna iunie 2019 pentru cei care vin în iulie 2019.

Pe acest cupon trebuie să existe mențiunea referitoare la legea specială care conferă calitatea de fost deținut politic sau fost deportat.

Alte articole:   Brașoveanul Marian Barbu, validat de Comitetul Executiv al FRF

De asemenea, mai trebuie prezentate cartea sau buletinul de identitate și decizia ori hotărârea de acordare a calității de beneficiar al legilor speciale.

Cardurile de transport se încarcă în următoarele centre de vanzare: Roman, Saturn, Noua, Triaj, Rulmentul, Stadionul Municipal, Primărie, Hărmanului 49.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.