Cumpara un vestiar metalic cu usi Z si primesti cadouri speciale de la furnizorul tau preferat!

Cumpara un vestiar metalic cu usi Z si primesti cadouri speciale de la furnizorul tau preferat!

Un vestiar metalic este un dulap foarte rezistent, conceput special pentru depozitarea hainelor si bunurilor de valoare. Acestea sunt folosite atat de angajatii care trebuie sa poarte o vestimentatie speciala la locul de munca, dar si de clientii strandurilor, salilor de fitness ori complexurilor termale.

Intrucat au o utilizare atat de specifica, producatorii acestor vestiare sunt foarte atenti la compartimentarea lor si cauta noi metode de a le face mai eficiente. Tocmai din acest motiv, exista modele de vestiar metalic compacte, cusetate, compartimentate (haine curate / murdare), scolare sau cu bancuta.

Totusi, una dintre cele mai importante inovatii a fost reprezentata de inventarea usilor Z, care si-au capatat denumirea datorita formei lor. Avand in vedere modul in care se imbina doua usi Z, este posibila aparitia a doua spatii de depozitare in locul unuia singur, ceea ce inseamna eficienta maxima si un spatiu mult mai mic ocupat de vestiarul metalic.

Un furnizor de mobilier de calitate, asa cum este magazinul online OfficeClass, iti pune la dispozitie numeroase modele de vestiar metalic cu usi Z. In plus, alegand anumite produse, poti beneficia de reduceri semnificative si chiar cadouri, dupa cum vei vedea in continuare. Iata unele dintre cele mai apreciate astfel de oferte derulate de magazinul amintit:

Alte articole:   16.07.2020 Date de la Guvern: 54 de persoane, depistate pozitiv la infectarea cu COVID 19 la Brașov

1. Vestiar metalic cu 2 usi Z + CADOU 5 umerase si 100 de botosei – 730,95 de Lei (o reducere de 217,47 de Lei fata de pretul initial)

Acest vestiar are o constructie robusta, ce permite utilizarea sa pe o perioada indelungata, fara interventii. Modelul este prevazut cu doua usi, iar fiecare cuseta este dotata cu bara de umerase si o incuietoare tip butuc cilindru cu doua chei.

Caracteristici tehnice: dimensiuni – 400 x 450 x 1.800 milimetri; greutate – 21 de kilograme; CADOU – 5 umerase din plastic rigid si 100 de botosei de unica folosinta din polietilena, marime universala;

2. Vestiar metalic cu 4 usi Z + CADOU 10 umerase si 10 halate albe – 1.205,76 de Lei (o reducere de 356,54 de Lei fata de pretul initial)

Usile acestui model sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic care asigura intarirea si robustetea acestora. Vestiarul este prevazut cu fante de aerisire, care permit o buna ventilatie in interior. Totodata, fiecare cuseta este dotata cu bara de umerase.

Caracteristici tehnice: dimensiuni – 775 x 458 x 1.800 milimetri; greutate – 41 de kilograme; CADOU -10 umerase din plastic rigid si 10 halate de unica folosinta din polietilena, marime universala;

3. Vestiar metalic cu 6 usi Z + CADOU 6 casti de protectie si 6 veste de semnalizare – 1.741,80 de Lei (o reducere de 514,18 Lei fata de pretul initial)

Alte articole:   Șeful ISU Brașov a dezvăluit ce lipsește proiectului spitalului regional pentru a fi „perfect”

Acest vestiar este fabricat din tabla sudata, cu o grosime de 0,7 milimetri. In ceea ce priveste incuietorile, acestea sunt de tip butuc cilindru cu doua chei, iar fiecare cuseta are bara de umerase. La fel ca precedentele doua modele, si acesta este livrat in stare complet asamblata.

Caracteristici tehnice: dimensiuni – 1.150 x 450 x 1.800 milimetri; greutate – 55 de kilograme; CADOU – 6 casti de protectie cu suspensie din polietilena, banda antitranspiratie din burete si calota din HDPE si 6 veste de semnalizare din poliester 100%, cu benzi reflectorizante de 5 centimetri latime.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Din cauza voastră avem la firmă vestiare dinastea. Și la iarnă nu mai am umde pune bocancii și geaca de iarnă. Dacă e cel superior e cam înghesuit rău.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.